BAŞARMAYA HAZIRIM KİTAP OKUMA PROJESİ BAŞLADI

Bizim Okulumuz Projesi kapsamında 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik Başarmaya Hazırım Kitap Okuma Projesi faaliyetlerimiz başladı. Proje kapsamında 3. sınıf öğrencilerimize ''Başarmaya Hazırım'' adlı hikaye kitabı ve Hikaye Kurgu Özel Defteri dağıtıldı. Müdür Yetkili Öğretmen Ahmet Mesut ÇEVİK tarafından öğretmenlerimize proje bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğretmenlerimiz veli toplantısı yaparak proje hakkında velilerimizi bilgilendirdiler. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde uygulanacak Başarmaya Hazırım Projesi ile öğrencilerimizin kitap okuma zevki ve yazı yazma becerilerini geliştirmeleri, değerler eğitimiyle erdemli ve üreten gençlik olarak yetiştirilmeleri amaçlanmaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar dileriz.